Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 3 Jun 2011

Movie review...

Salam semua...
perghhhhh, memang bersawang gile lah blog nih...ehehehe lame dah tak update...sangat kebusybodian, kepenatan dan yang sewaktu dengannye...ehehehe...

Okeh, kite mulakan dengan movie review sepanjang saya bercuti dari menulis blog..wakaka...

1) Kungfu Panda 2

Emm, dari Kungfu Panda 1 lagi saya ikuti. Memang menarik, mencuit hati tatkala menontonnye (ewah bahasa tak boleh blah berbunga2..ekeke). So, untuk yang ke-2 ini,  task Po lebih mencabar & dia juga baru teringat pasal keluarga asalnye. At the end, ayah Po menyedari yang Po masih hidup and terus abis. Macam nak sambung lagi jek...ape2 pun saya memang puas hati menontonnye walaupun susah bebenor nak booking kat Mid Valley ni. Dengar2 tempat lain pun sama je. Bayangkan saya beratur nak beli tiket pukul 12.30pm, dapat tiket pukul 9pm. Dahle 2nd row dari depan.. sabar jelah..cuti sekolah punye pasal la ni...ehehehe.. tengok jangan tak tengok yek.

2) Nur Kasih The Movie

Dari mula2 keluar lagi saya nak tengok tapi tak berkesempatan. Akhirnya saya booking untuk tengok rabu lepas. Emm bagi saya cerita ni OK jelah, takde la menusuk kalbu sangat. Saya lebih suka drama nya..ending pun biase jek. Anyway, kreatif la pengarah & penulis skripnye yang membuat jalan cerita sedikit unik.

3) KL Gengster - belum tengok lagi :-)


hehehe minggu depan baru release daa..so nanti kan review saya yek. Tak taule nak tengok bile takut hot sales jek..ekekeke...

p/s: Sekarang ni saya tengah kemaruk tengok cerita Nora Elena kat TV3 pukul 7-8pm Isnin - Khamis tuh. waduh3 asyik sekali..ekekeke tengok heronye la...wakakaka...leh la berangan kejap..ehehehe..tengok yek kawan2 besttttt!!


hehehe sebabtu beria-ria nak tengok kl gengster sebab hero nya sama dengan cerita ni..ekekek...

2 ulasan:

d_LA berkata...

harap maklum..semua cerita di atas makcik x layan lagi..hahaha..best sgt ke nora elena smpai sume dok angau ni???makcik x pnh tgk la

ain zuraini berkata...

best lorrr...tapi suami di alam fantasi jelah leh jumpe camtu...ehehehehe