Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 28 Jun 2011

Our 2nd anniversary...

Salam semua....
Alhamdulillah kami selamat sampai Malaysia pada 27/Jun pagi. Percutian yang menarik tapi agak mencabar. Mengapa saya cakap macam tu?? Emmm nanti saya tulis dalam entry akan datang yep..So pagi 27hb tu saya wish hubby dalam train...saje jelah buat kelainan kan tapi wish biase2 jela...orang kan ramai..ehehehe...

Sampai di rumah kami berehat sahaja & tengahari tu hubby keluar alignment & balancing tayar. Dinner plak kami celebrate our 2nd anniversary kat Restoran Tupai-Tupai dekat dengan dewan bahasa & pustaka tu. Sebenarnya tak plan pon nak makan kat mane. So main redah jela...Lagipun restoran tu on the way balik ke rumah..Kami order ala-carte sebab saya lapar nasi (tengahari tak makan punye pasal...ekeke). Lauk yang diorder ialah kailan goreng udang kering bercili, siakap 3 rase & sotong goreng tepung. Oklah rasenye, tapi saya lebih suka Nyonya Kitchen & Restoran Cheng Ho lagi...ekekeke...Ade steamboat buffet gak, RM28 nett untuk dewasa & RM15 untuk kanak2. Tapi saya tak suka sangat.. :-) Boleh bawa family saya ni coz diorang suka steamboat buffet...

p/s: Gambar akan diupload dalam next entry yep coz takde mase nak transfer gambar lagi... peace yo!! Hehehe semalam baru tengok ulangan Maharajalawak Final nasib baik sempat tengok Sepah & Jozan untuk round 1 & 2. Jambu & Nabil plak tak sempat tengok round 1. Takpela, yang penting SEPAH menang..ehehehe...

2 ulasan:

d_LA berkata...

yeayyy..sepah menang..hehe..baru nak tanya mana pic mknn, biasa ain mesti ada snap punya

ain zuraini berkata...

heheh br smpt upload gmbr...byk sgt & bb sudah transform jd siput..nak update trip spore pun lmbb..huhuhuhu