Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 12 Disember 2011

Bila Selangor cuti...hehehe

Salam semua...
wuaahhhh lame betul cuti hapdate blog ni..papepun arini Selangor cuti, maka saya coti la arini :-)..
Seperti tahun2 lepas, saya & hubby selalu luangkan masa lunch di tempat faberet kami bila Selangor cuti. Kalau KL cuti, mmg tak dapat merasa la coz restoran/kedai tu ikut ofis hour KL..hehehe..

Dalam pukul 12.30pm baru hubby balik dari ofis & pick-up saya @ home. Mula2 plan nak merempit, tapi tayar cam pancit plak, so naik kereta jela...nasib baik tak jem cume kereta banyak la...Pukul 1pm kami tiba di kedai tuh..perghhhh penuh gile & beratur panjang plak tuh...al-maklumlah kemuncak lunch hour kan..dulu penah pegi pukul 11 lebih pun dah ramai org lunch kat situ...

So, saya beratur jap sementara hubby cari tempat duduk. finally hubby dapat meja & order di meja saje, so no need to que..hehehe...kami order ayam grg madu, kari kepala ikan, sayur, papadom & bwg kicap..
nyum3x....sedappppp!! Termasuk air sirap, limau ais & 2 nasi total RM75. Okla tu coz dia bagi kepala ikan sederhana besar, hubby minta yg kecik jek tp abis...tak silap kepala ikan saiz kecik RM25, yg sederhana tu RM50 kot...

Note: Bile la leh bw family dtg makan sini coz weekdays & ofis hour je buka..sbr jela...
Landmark: berdekatan dgn KWSG & Hotel Midah Jln. Kg. Attap yep. Saya suka makan tepi bukit, tak suka makan dlm restoran..hehehehe...


2 ulasan:

Nowwa Fitri berkata...

kat mana ni yang oiii

ain zuraini berkata...

kak nowwa: check this out: http://kyspeaks.com/2006/08/29/ky-eats-curry-fish-head-at-kampung-atap/