Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 18 Mac 2011

B.U.S.Y B.O.D.Y.

Salam semua....
Emm, lame dah saya tak update blog ni..tak sempat je nak update...very busy the body..ekekee...pape pun nanti saya update langkawi trip day 3 & 4 yup!! Anyway, thanks datang menjenguk blog saya yek (ade ke??)..Babai....

p/s: Gambar pun belum resize lagi nih...Trip ke obersea sudah ku cancel kan. Macam-macam hal datang. So, untuk keselamatan & kesusilaan, kami decide untuk cancel. Tapi, untuk tidak membazirkan duit saya keluar buat passport, akan ku rancang trip obersea yang lain pula...tungguuuu....(wat passport RM100 je, kalu pi jenjalan abis beratus-ratus @ beribu-ribu mungkin?? huhu macam la banyak sangat $$$ nye..)

2 ulasan:

d_LA berkata...

ehhh, x jd ke pegi korea???tiket dh beli ke belom??kalo x bli lg okelah..kalo dh beli, bg dla tiket tu..heee

ain zuraini berkata...

aah, dh cancel la..tkt kena radiation itew. den planning nak preggy so tkt risiko le..ekeke..dah beli tp tak sure leh dpt refund tak dr agent tu..hukhukhuk...