Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 4 April 2011

Next week yang busy..

Salam semua..
Dah lunch ke?? Saya dah makan bihun goreng + telur mata rehat pukul 10am tadi. So lunch time ni saya makan balance kuih ade sebiji yang saya buat breakfast sambil driving ke ofis pagi tadi.. ehehehe..

Emm, nak citer aktiviti minggu depan ni. Tetiba buka email pagi tadi nampak nama saya dalam training 2 hari di hotel Grand Blue Wave Shah Alam pada 13~14 April nanti. 15hb plak saya terlibat dalam aktiviti penyiasatan ( hehehe ape tuh? jeng jeng jeng!! akan diberitahu kelak). So, 2 hari je saya masuk ofis minggu depan. Blog maybe update malam la kalu sempat & tak penat. ekekeke...

Adios...

p/s: huhu baju kemeja & seluar slack dah tak berapa nak muat. wuaa wuaa pakai baju kurung arr kalu tak sempat shopping..al-maklumla pi ofis pakai uniform..wakakakaka...


5 ulasan:

Fariross berkata...

laa... ingat minggu nih... ahaks... fening den...

ain zuraini berkata...

ahahahah saje je takde story..ekekeke

d_LA berkata...

bz la best..hehe..sy suke bz2 neh

Fariross berkata...

dok eh!! den ingatkan minggu nih daa middle April, rupa nya baru begining... huhu...

ain zuraini berkata...

hahahahaa sbr jela fariross nie...
oh dla suka busy ek?? best...