Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Ahad, 17 April 2011

Party time!!

Salam semua...
Apa yang anda buat arini?? eh silap2...semalam la coz dah lepas kul 12am ni..ehehehe...Saya lepak di rumah parents jap. Lepas zuhur terus ke Kota Kemuning Shah Alam menghadiri jemputan besday party anak kawan ofis. Disebabkan hubby tak boleh ikut sebab keje, saya mengajak adik & kakak serta anak kecilnya, nonet..Berpandukan peta yang dilukis oleh tuan rumah, saya pun tiba di rumah fariross pada pukul 3.30pm kot. Sudah ramai tetamu termasuk ofismate saya Kak Yasmin & family. Tapi tak amik gambar lak coz sibuk menjamu selera..ekekeke.. Ada laksa johor, roti jala, kuih muih, nugget, kek & lain-lain..perghhh kenyang..terima kasih tuan rumah kerana menjemput saya. Hafiy dah main ke hadiah dari auntie ain tuh?? ehehehe...

Selepas menjamu selera & chit chat, kami pun beransur pulang. Alhamdulillah, jalan tak jem. Saya singgah di stesen lrt universiti untuk drop kakak yang nak ke UIA gombak. Selepas itu drop adik & nonet pula di rumah parents. Nonet tido sepanjang perjalanan pulang. Mungkin letih & kekenyangan kot.

p/s: heheh gambar besday boy takde coz besday boy tido. lady dLa sila jeles hokey!!





2 ulasan:

d_LA berkata...

OKEHH..MAKCIK JELES !!!! TP SIKIT JE GMBRNYA..X PUAS MAKCIK NK TGK..

ain zuraini berkata...

tunggu tuan umh update ler. den sibuk mkn..ehehehe