Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 10 Jun 2011

2nd anniversary holiday project progress.. :-)

Salam semua...
Saje je nak update pasal 2nd anniversary holiday. Setelah berjaya booked hotel di SINI, saya juga telah berjaya beli tiket keretapi untuk kami bertiga di SINI. Sebenarnye tak sedar yang Stesen Tanjong Pagar akan berakhir pada 30-Jun-11. Saje je nak naik keretapi ni, mengimbau zaman belajar2 dolu kala. Lagipun adik & hubby belum pernah naik..ehehehehe cantek la tu kan..Saya dah banyak kali naik dah. ahahaha..Alang2 tu kena amik gambar kenang-kenangan banyak2 le...insyaAllah....Itinerary je lom siap2 lagi nih..huhuhu...

< hotel front view >

< family room for 3 of us hopefully just like the photos>

< the location >

< Senandung malam 2nd class sleeper >

< lower bed RM46 & upper bed RM40 >

< bought 3 lower beds for us >


< Tanjong Pagar railway station in memory soon!! >

p/s: Next year family holiday sudah ada dalam plan. Tunggggggguuuuuuu.....


2 ulasan:

d_LA berkata...

hope berjalan dgn lancar la ye holiday ain sefamily ni..nt balik holiday cite2 la ye..

ain zuraini berkata...

mudah2an ye dla..lame tak bersiaran tuan badan tak sihat...huhuhu