Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 12 Julai 2011

huk huk huk...

Salam semua...

Harini nak cerita berita gembira & sedih dalam gembira..nak dengar mane dulu, gembira @ sedih dalam gembira?

Oklah, good news dulu la...Pagi tadi terima sms ucapan tahniah dari bos yang berada di thailand. Saya berjaya menjadi salah seorang calon untuk promotion tahun ini. yeay....Alhamdulillah..syukur kepada mu Ya Allah ke atas rezeki yang Kau berikan...walaupun belum ada rezeki anak, tapi berita yang ini pun sudah lama saya tunggu...Kalau saya mengandung dalam masa terdekat double joy la buat saya & hubby serta family..mudah2an yek...aminnnn....

Emm, yang sedihnya hubby nak kena pegi kursus 3 hari...wuaaa wuaaa....kena tinggal 3 hari 3 malam ni. Bukan jauh pun Bangi jek tapi kena stay sana..Takpelah, itu kursus yang dia minat <gembira untuk ini>. Ape tu?? jeng jeng jeng kursus kejurulatihan penjaga gol..ehehe..Mudah2an lepasni leh pegi lagi 2 kursus yang dia minat yek..Lagi 2 kursus nak pegi kursus jurulatih bola sepak & kursus pengadil bola sepak..mudah2an yek..Saya akan berkampung di rumah parents la selama 3 malam..ehehehe suka2...leh makan masakan mama...

p/s: hehehe walaupun malas nakpi tengok pasukan Malaysia lawan Arsenal, Liverpool & Chelsea (saya penyokong MU hehehe), kami sempat menambah koleksi jersey... :-)

untuk hubby berentap 24/Jul nanti..

hahah, siap import dari Kelate nih..KL sudah abis lorrr...

yang ni awal2 lagi hubby dah booking... :-)

8 ulasan:

dd.hasnidar berkata...

wowww..cik abg kita ni rupanya minat bola ye.sama plak tu positionnya..hahaha.tp yang bezanya cik abang dd peminat liverpool.hahaha...

ain zuraini berkata...

heheh position tak sama kot..hubby akak skrgni selalu kat position defend..tp sume position pun dia leh main termasuk keeper.. :-)

d_LA berkata...

alooooo...nk jugak baju TRW tuh..hehe

ain zuraini berkata...

dla: hehehe beli kat kelate yep..

d_LA berkata...

eh, xde entry baru..huhu..

ain, bg address kat dla..send kat email ni yer..

kertaslukisan@gmail.com

ain zuraini berkata...

heheh busy plak 2hari lps dgn meeting..meeting...& meeting...huhuhuhu

dd.hasnidar berkata...

haha.sama mcm hubby dd la.seme tmpat bleh main.dulu sbnrnya striker,pastu tetibe dtg jerantut jadi keeper.haha.berat berlebihan kott..

ain zuraini berkata...

heheheh yela agaknye yek...aslkan still bersukan...