Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Rabu, 3 Ogos 2011

Selamat Berpuasa

Salam semua...
Sorry la lambat wish Selamat Berpuasa to all muslim around the world yek (perrgghhh bajet ade ke org luar msia bace blog ni kekeke...). Saya sangat keletihan, kepenatan & kebusy-an dalam 3 hari berpuasa ni. Ahad lepas dah berjaya shopping sandal, tudung, kain baju kurung & baju melayu dan dah siap tempah pun. Padahal raya kat KL jek...beria betul persiapan walaupun last minute..ehehehe...

Emm, sepanjang bulan puasa ni saya berbuka di rumah parents & hubby di office. So weekend jelah kami berbuka bersama & kadang2 bersama zahir sekali (time boleh balik dari asrama la...). Sekarang ni tengah survey2 tempat/ cara nak celebrate besday mama saya yang jatuh pada 25-Aug nanti. Abah plan pegi makan2 sebelum tu maknenye dalam 20 @ 21hb coz kalu minggu terakhir banyak gak tempat dah tutup. Tapi tengoklah camne nanti yep.

p/s: Finally hubby dah berjaya beli motor.. yeay boleh merempit...ekekeke..gambar shopping raya tak boleh reveal lagi yek. Lagipun tak sempat amik gambar pun lagi...ekekekeke...by the way, kereta saya tak jadi transform sebab tak sempat nak pegi survey motor semasa saya cuti shutdown tuh..ehehehe..

4 ulasan:

d_LA berkata...

bday mama ain tu dekat2 dah ngan dla..hehe..behnye shopping..wuwu

ain zuraini berkata...

oh ye ke?? hehehe happy birthday in advance yep. semoga panjang umur, murah rezeki, ketemu jodoh yang baik & berbahagia selalu hendaknya...hehehe mmg beh shopping, tapi duit kuar cam air jek..wuwuwuwuwuwu...

d_LA berkata...

ain pegi mane?nape lame x update?huhu

ain zuraini berkata...

huhu sibukla dla...tak smpt nak update..huhuhuu...