Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 8 Februari 2011

Last day @ Kuantan & arrived KL...

Salam semua...
Semua sihat? Saya alhamdulillah sudah sihat. Tapi still mkn ubat coz ade rase cam angin2 lg dlm perut ni..huhuhu...Arini saya baru start bekerja semula setelah cuti selama 8 hari...fuhh, lame sangat cuti sampai rase lemau2 satu badan arini...hehehe biasela, semua org pun mcm tu bile 1st day start keje after long holidays...hehehehe....

Emm, actually nothing much happened on 4th day. Disebabkan hubby perlu menghantar dokumen penting pada hari Isnin, kami telah bertolak balik ke KL pd pukul 7am. Awl sesangat...tapi minta maaf la MIL yek, semua org nak balik hari ahad so jalan confirm jem. Disebabkan tak nak menempuh jem yg selalunye makan mase 1 hingga 2 jam di tol karak & gombak, kami bertolak balik awl. Pagi2 bgn pukul 6.15am hubby suruh mandi & solat terus. Lepastu packing semua barang & amik barang skit2 kat kedai MIL terus bertolak.

Kami singgah sarapan di R&R Gambang. huhuh sungguh mengecewakan kerana hanya satu kedai sahaja yg buka utk nasi lemak & mee, 1 kedai roti/bakeri & 1 kedai menjual air minuman. So, terpakse la beratur utk membeli makanan & minuman. Setelah hampir selesai menjamah makanan, baru la 1 kedai lagi menjual sarapan berat dibuka. Huhuhuh org ramai, tapi peniaga2 R&R ni mcm tak kisah je yek. Bukannye nak ambil peluang time2 cuti panjang ni utk menjana lebih pendapatan..Huhu biarle, diorang dah kaya kot..huhuhuhu...

Saya telah memandu straight dr Kuantan ke KL, sampai around 10am trs rase bdn panas & tetibe sakit perut...huhuhu...Setelah kemas semua brg, hubby trs bw saya ke klinik. Temperature tak pns sgt, tp saya rasa sgt demam..huhuhu...di samping itu doktor juga bg ubt angin & pening. Pulang dr klinik trs baring merehatkan badan. Hubby turun ke kedai bwh utk tapau lunch & saya hanya mkn roti gardenia wholemeal.
Mlm saya hanya mkn bubur mcd...huhu jrg je saya hilang selera mkn nih...hehehe...

p/s: Sesekali demam & hilang selera mkn bgs juga, leh diet...hehehehe...


< lengang & berkabus di waktu pagi @ highway LPT >

< me yg serius memandu straight Kuantan - KL >


2 ulasan:

d_LA berkata...

wahhh..cuti 8 hari tu..lame dh x cuti lama camtu..huhu..

get well soon..sesungguhnya sakit itu dapat menghapuskan dosa2 kecil..

p/s : ain, dla cdgkan ain buat pop up window, lg sng nk komen..cdgn je taw..

ain zuraini berkata...

Thanks dla..dh sihat dah..alhamdulillah..
huhu spttnye cuti 6 hari jek, dh tambah mc awl 2 hari dr cuti, so straight cuti 10 hari ler...hehehe...btl2, leh hapuskan dosa2 kecil..

ok dla, noted & thanks..nnt akan di edit ya..saya budak (ye ke??) br belajar berblog..wakaka..