Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Rabu, 9 Mac 2011

menghitung hari....ALAMAK!!

Salam semua....
Semua sihat hari ni?? Saya Alhamdulillah sihat...Lately ni busy skit, mcm2 keje nak wat.

Ape kena dgn tajuk entry ni?? hehehe saje je membakor smgt kawan2 ni...ehehehe...Lg 3 hari kami nakpi holiday. Tapi, itenerary & budget plan blm siap, transport kat sane lum arrange, backpack tak beli lg 1, ade skit brg lum beli gak...wuaaa..wuaaa...selalunye saya mmg siap buat semua2 tu sblm ke mana2 destinasi percutian. Emm, map pun lum print (al-maklumle PAPAGO @ GARMIN tak ado..huhuhu).

Terms & condition naik flight pun lum khatam lg nih. Ade simple rules tak kawan2?? yg dh di summarize kan?? ekekeke den maleh betol nak baco sumo tuh..huhuhu...al-maklumla 1st time la katakan...jgn marah arrr.....

p/s: Mudah2an dipermudahkan segala urusan & semoga perjalanan kami lancar & tiada masalah. aminnnn....

2 ulasan:

d_LA berkata...

ni nak gi mane ni??Langkawi ek??ke Korea..bile ain nk gi korea??nak kirim hero hensem sorang bwk blk mesia..haha

ain zuraini berkata...

Langkawi la, Korea bln dpn. Emm, kalu jumpe yg leh ptg2 masuk beg pastu sampai mesia cantum blk leh beli 10 utk cik dLa..ehehehe..