Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 11 Mac 2011

Survey, plan & flying....yeahhh!!

Salam semua...
Dah lunch ke?? Saya br lepas lunch dengan kawan2 ni. Al-maklumla, dkt ofis hari Jumaat je boleh keluar lunch kat luar. Hari lain kena la makan kat in house cafe @ tapau je dr rumah, senang-jimat masa-jimat wang. ehehehe...

Nak cerita psl pegi bercuti lg ni. Sila jgn buhsan yek. Kalu buhsan sila jgn bace. hehehe...Selalunye, sebelum pegi bercuti saya akan buat plan, survey tempat-tarikh-bajet & sebagainye la. Mesti complete la itenerary saya with estimated budget (alamak ter'english' la plak..maaf ye). So, utk Langkawi ni tiba2 saya kesuntukan masa utk buat kesimpulan dr survey saya kali ni. Terlampau byk survey la plak Saya pun gatal2 la search Langkawi Itenerary kat internet. hahah, tetibe jumpe 1 itenerary yg sgt menarik & sesuai dgn percutian saya selama 4D 3N tu. Siap dengan bajet tau, walaupun trip tu thn 2007 tp saya rase boleh digunapakai lg. Mungkin saya perlu ubah skit2 la utk kesesuaian saya & family.. So, utk kawan2 yg merancang utk ke sana, sila2 la pergi ke link ini: klik SINI

p/s: Mungkin saya cuti berblog sekejap kot sampai la saya balik ke Kuala Lumpur. Tapi kalu terajin saya update la ye kawan2...Selamat bercuti pada para pelajar sekolah & cikgu2..


<cilok dr SINI>

4 ulasan:

d_LA berkata...

bestnye gi langkawiiiiii....xpe, ain pegi dulu..nt dla pegi lain bln..hehe..ajk deq ros skali..ain dok opis wat keje

ain zuraini berkata...

ajak jgn tak ajak...hehehe..

Nowwa Fitri berkata...

waa..bestnyer nak gi cuti..sori ain..akak bz sangat lately.sampai tak sempat nak singgah sini.
TQ sebab rajin dtg blog akak...i'm sad!

ain zuraini berkata...

hehehe dah kat langkawi pun skrgni kak nowwa. tq singgah..