Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 30 April 2011

Day trip for mama...

Salam semua...
Semalam saya tak bersiaran kerana sibuk kemas rumah & tukar langsir semua macamlah nak raya. Actually member hubby nak tumpang tido sempena nak pergi sukan sama2 hubby esok di  Bangi. Fuhh, sakit pinggang mengemas. Ni belum lagi beli rumah besar skit..ekekeke...

By the way, sebenarnya saya tak sabar nak pegi day trip esok. Saya, mama, adik bongsu, kakak & anak2nya akan ke Sg. Klah Hot Spring, Sungkai, Perak. Doakan kami semua selamat sampai di sana & selamat kembali ke KL yep!! Gambar akan di update nanti yek!! Adiosss...

p/s: hehehehe berjimba bersama keluarga, saya doakan semoga team futsal hubby dapat jadi JOHAN esok! Aminnn....

<hot pool>

<air gunung - cold water>

<spa ayurveda treatment - kalu ade kosong nak belanje mama lah>

<boleh masak telur rebus juga>

<hot pool>

<private jacuzzi - mesti esok penuh huhuhu>
<hehe wat sauna muka 140 degree tuh>

<hubby & adik menuruni slides beshhh!!>

<me & hubby>

<yeah we love slides>


2 ulasan:

d_LA berkata...

lawa giler ahhh tmpt dia..nak pegi gaklah..ajak hubby..eheh..lupe, xde hubby lg..heeee

ain zuraini berkata...

eheheheh ajakla mama hafiy...