Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 11 April 2011

Telah tiba...

Salam semua...
Dah lunch ke? Saya tengah menikmati dunkin donut fiilling dragon fruit semasa menaip ni...Pukul 10am tadi makan donut filling coklat. nyum3x dah lame tak makan..ehehehe...so arini hari donut..hahahaha..

Emm, minggu kebusy-an telah tiba. Arini mengreply sume2 email pending Jumaat lepas kerana saya telah meng-EL kan diri. Next, fikir idea nak tulis appraisal..huhuhu...Next lagi, review training, review audit...wuaa wuaaa banyak keje...Esok plak kena keluar meeting kat kilang lagi 1 untuk aktiviti penyiasatan hari Jumaat nanti. Emm, nak tumpang kawan @ pegi sendiri yep? Kalu pegi sendiri kite boleh ngular kejap. :-)
Rabu & Khamis nanti langsung saya tak masuk ofis. Dah diberi lesen kan, pelagi gunakan la sebaik2nya. Saya terus ke Grand Blue Wave hotel je untuk menghadiri training selama 2 hari. Kawan2 yang dah pergi cakap training tu menarik & tidak bosan. Mudah2an pendapat saya pun sama...ehehehe...

Esok selepas meeting baru lah saya ade idea apakah peranan saya mase hari Jumaat nanti. Tak sure samada sempat menyelam sambil minum air @ tak. Ade orang paham @ tak paham di sini?? ehehehe tunggguuu... akan diberitahu kelak. Pape pun saya berharap hari-hari yang saya lalui minggu ni lancar & teratur tanpa sebarang masalah yek. Mudah2an....aminnnn....

p/s: 15~17 Apr ni ade Career Fair @ Mid Valley. Jemput singgah di booth Panasonic ye kawan-kawan!! Kepada pencari kerje tu memang sesuai sangat ke situ yek. Jangan lupa register kat link SINI untuk dapat fast entrance. cau cin cau......adios....



3 ulasan:

Fariross berkata...

nak register buleh... hahaha...

d_LA berkata...

perghhhh..busynye dia..take care ya^^

ain zuraini berkata...

fariross: sila2..
dla: huhu mmg busy...zazz..