Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 16 Mei 2011

JJCM di Cheechah Restaurant...

Salam semua...
Semalam selepas tengok JJCM di TV3 tengahari tue, saya & hubby terus bercadang untuk cuba makanan di sana. Senang betul terpengaruh dengan iklan/cerita tv kami ni..hikhikhik...

Kami dinner di sana sebelum menghantar Zahir pulang ke asrama. Saya order air sunny day, hubby order mojito & zahir order chocolate float..sume cedappp!! Main menu plak saya order rice with spanish mackerel sambal Melaka memang pedas POWER. Hubby lak order rice with tomato chicken tapi pedas gak...cedapp..Zahir order chinese special fried rice..Kami order Omm Ali & sesame prawn for dessert. Emm cedapnye......layan gambar ajelah!!

p/s: Nanti bile2 boleh pi sana lagi...ehehehe...

< baru sampai >

< 2 orang yang tengah lapar >

< menu..love the blue colour >

< we're also in blue..ehehehehe >

< hubby & me >

< hubby cayangg.. >

< budak kuat makan nih!! >

< lunch set menu >

< breakfast set menu >

< chocolate float & mojito >

< sunny day >

< special chinese fried rice >

< rice with tomato chicken tp spicy..cedappp!! >

< rice with ikan tenggiri sambal Melaka POWER! >

< Omm Ali a.k.a bread pudding yg cedappp!! >

< homemade sesame prawn >

< trademark in front of restaurant >

< photographer tak bertauliah ni >

< alamak separuh je air pancut tu! >


2 ulasan:

d_LA berkata...

blog ni dah boleh jd blog makan2 taw..sabo jelah..penderaan perut tol..

ain zuraini berkata...

ahahahahah sbr dla sbr...