Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 16 Mei 2011

Welcome & Farewell Dinner @ Nyonya Kitchen..

Salam semua...
Saya nak update cerita basi ni.. Pada 11 Mei yang lepas, saya menghadiri jamuan makan malam di Nyonya Kitchen, Plaza Masalam Shah Alam. Restoran ni salah satu tempat feberet saya & hubby. Makanan feberet saya tentu lah nyonya sotong goreng, asam pedas & ayam pandan. Jom layan gambar..hehehehe..

p/s: Banyak tul saya makan camne nak kurus nih!! ehehehehe....

< sampai2 kite posing dulu...hehehe >

< me & fariross >

< door gift RM10 baucer McD >

< poster dinner >

< Khai, me & Li Yan >

< my 1st round penuh pinggan hahahaha >

< 2nd round: spring rolls, kuih pai tee & rojak buah >

< 3rd round: ais cendol >

< 4th & final round: another 2 pieces kuih pai tee cedaapppp!! >

Additional piccas...

< alamak ade yg blm ready..ekekek >

< baru masuk trs peace coz tak sbr nak mkn pree ekekeke >

< saya kat blkg tgh kusyuk dgr org jwb soalan utk cbtn bertuah >

< ramai tak?? >

< our big family >

<rosnah, me & khai with organizer >

< masing2 tgh menonggeng cari cabutan bertuah bwh kerusi hehehe.. >



2 ulasan:

d_LA berkata...

Ya Allah, sabo jelah korang ni mkn...lenkali ajak dla taw

ain zuraini berkata...

turun shah alam leh la pi mkn..ekekeke