Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 22 Ogos 2011

Tugas hari ini...

Salam semua....

Selamat berpuasa yang ke-22 hari...Wah, tak lama lagi dah nak raya..hehehe...Emm, lagi 2 hari besday mama saya...tak sabarnye....emm, agak2 nak try buat kek dari adunan kek yang saya beli byk2 tu tak?? Emmmmm tengokla kerajinan @ kemalasan..ekekeke....

Anyway, nak update tugas hari ni. Emm, arini kena jumpe Director untuk sign borang tajuk projek promotion. Nak dekat setengah jam jugalah tunggu dia dekat ofis tu walaupun dah buat appointment. Lepastu singgah HR photocopy form & submit original form. Lepastu terus pi jumpe supervisor projek. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Bagus juga supervisor saya tuh, dah siap buat slides mapping ape2 yang perlu dibuat...kekekeke tinggal nak olah isi ke dalam slides mapping tu jelah....Alhamdulillah. Walaupun kena mendaki tangga ke tingkat-3 saya redha...hehehehe...Sekarang kena start dah tugas2 mengayat, menganalisis, menyusun semua ni...Tak boleh buat last minit coz supervisor nak jumpe lagi untuk brainstroming session plak....Gambate! gambate for me!! :-)

p/s: Nasib baik cuaca tak panas sangat....Alhamdulillah...mudah2an semuanya dipermudahkan.....aminnnn...

2 ulasan:

d_LA berkata...

nak jugak kek yg ain buat..hehe

ain zuraini berkata...

hehe raya nnt ain buat, jmputlah datang ke rumah yek cik dla...