Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 17 September 2011

Mood raya lagi...

Salam semua.....
Sume sihat?? Saya sihat Alhamdulillah......Urmm lame tak update blog kan?? Sorry la sume yek...Saya sangat sibuk, penat pun ade so takde mase nak update...ehehehe....Ni banyak lagi keje kena buat tapi kita sambung raya dulu...kekekeke....

Semalam saya & hubby ke 3 open house...Harini lak saya ade 4 jemputan tapi mungkin hanya dapat pegi 2 je sebab kena drive sorang2...huhu tak larat....dulu2 okla saya sangat lasak..sekarang ni saya kena memanjakan diri & badan saya harap maklum yek..hehehe...saya belum buat review lagi tentang tu kan...insyaAllah nanti2 yep...

p/s: huhu malasnye nak drive....

2 ulasan:

d_LA berkata...

esok open opis raya..jemputlah..hehe..

ain zuraini berkata...

opis kite hjg bulan tp kena byr daa..