Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 15 Oktober 2011

Hari ini dalam sejarah....

Salam semua….
Wuahhhh sudah lame tak update blog nih..bersarang sudah..ekeke…

Kenapa dengan tajuk tu yek?? Jeng jeng jeng hari ni saya keje la..full day plak tuh.. disebabkan hari keje wajib & cuti pun dah tinggal 0.5 hari jek, maka dengan ini saya menghadirkan diri ke tempat keje.... J jangan tak percaye!!

Emm, aktiviti arini ialah menyambung keje2 projek saya yg baru nak bertatih ni..sangat kekeringan idea tapi buat jelah mane yang ade dulu.. tak lama lagi dah nak kena present..supervisor & mentor sudah bertanya bila nak discuss…wuaaa wuaaa “BERTUAHNYE” saya kerana ramai yang follow-up tentang projek saya ni berbanding rakan2 lain….

Minggu depan lagi seminggu keje sebelum cuti shutdown Deepavali. Yeayyyy!! Jangan marah arrr 9 hari cuti…heheheh…Saya telah menempah ad-hoc holiday gara2 ter"TENGOK" fb AirAsia pada 7hb Oct yang lalu..ke KK bahhhh!! Ohhh yeahhhhh......research & itinerary sume belum buat. Nasib baik ade saudara di sana boleh tolong bawa kami berjalan2…

p/s: Alhamdulillah, hari ni kandungan saya sudah masuk minggu ke-15. Mudah2an semuanya berjalan lancar…aminnnn….today baru start pakai maternity wear lengkap. J

me @ 11weeks during Ast. Director Farewell Dinner...

2 ulasan:

Nowwa Fitri berkata...

Wah nak gi KK yea...

ain zuraini berkata...

yela kak nowwa, dh alang2 dpt pakej murah trs booked..hehehe jom2!!