Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 29 Oktober 2011

KK Trip - Part 5

Salam semua...
Sambil saya marathon tengok bola, saya marathon update blog juga..ehehehe..

Okeh, Part 5 - Souveniers....
Kebanyakan souveniers & makanan tempatan sabah kami shopping di Pasar Filipino & pasar malam berhadapan Pasar Kraftangan..Tips di sini: sila jalan2 semua tempat jualan sambil survey harga yep. Walaupun jualan barang lebih kurang serupa tapi harga berlainan. Di samping itu, anda harus pandai tawar-menawar..ehehehe...

Untuk makanan tempatan sabah, kami beli amplang, kuih cincin & ikan masin keropok sahaja. Jadilah.. selalunye kami pegi berjalan tak shopping pun tau. Kali ni je shopping skit.

Untuk barang hiasan pula, macam2 ada kat pasar malam tu, rambang mata melihatnye..hehehehe...


antara yang kami borong...ehehehe

nonet with orang utan tshirt..ehehehe

ikan masin keropok, kuih cincin & amplang

p/s: hehe tamatlah entry KK trip yep....lepasni plan pi pulau plak...



4 ulasan:

zirconia berkata...

wehh nak kuih cincin tuuuuu...ade lagi x??

ain zuraini berkata...

hahah aku tak beli la kuih cincin tu..tu abg zairon beli utk ofismate dia..dh abis kenduri pon...tunggu mama beli la..

d_LA berkata...

isy...ruginye xtaw pun ain g KK..kalo x nak kirim kuih cincin n amplang tu..suka gila!

ain zuraini berkata...

la ye ke dla?? dh lame tak online kot ni...lame gak ain dh war2kan...ehehehehe next time ok..