Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Khamis, 27 Oktober 2011

KK trip - Part 1

Salam semua...

Sihat tak?? Saya sihat Alhamdulillah....Masih dalam mood cuti, projek pun lom sambung buat lagi..huhuh..
Emm, nak update trip terbaru saya & hubby ni...3D2N KK!!

Part 1 - LCCT - In flight meal - Terminal 2 KK
Part 2 - Hotel & surroundings
Part 3 - KK City tour
Part 4 - KK Park, Kundasang
Part 5 - Souveniers

Ok, mari kite mulakan dengan Part 1 yep. Pagi 23hb kami dihantar oleh kawan hubby ke LCCT. Kami breakfast @ Taste of Asia LCCT. Harga standard la yek, rase ok jek..kenyang!!

hubby with nasi lemak biase (RM6.50) & teh tarik (RM3.50)

me with nasi lemak special (rendang ayam) RM 9.90 & teh tarik RM3.50

Saya telah buat pre-book meal utk flight pegi & balik. So from KL to KK, Asean fried rice with chicken satay for hubby and hot dog for me! Dua2 sedap cuma saya tak dapat timun jeruk mase tuh..huhuh..Kami tambah air ribena dlm peket tu RM7.00 ye kawan2!!


pre-book meal comes with mineral water & pineapple tart

nasi grg kampong sedap (RM12)

hot dog + air mineral + pineapple tart

Chili sauce & mustard sauce..cucumber missing..huhu..RM 9.00

Dalam perjalanan balik, saya booked Roasted chicken with bbq sauce for hubby & hot dog for me..

roasted chicken RM12


hot dog..hehehe dah ade cucumber jeruk

tambah hot tea RM5.00

me & hubby...

Setibanya di airport, kami dijemput oleh saudara saya yang tinggal di sana. Kami di bawa ke Kem Tentera Lok Kawi untuk makan tengah hari dan berehat2 di rumahnye. Pukul 5pm kami keluar jalan2 sambil shopping & makan seafood @ Pasar Filipino & sekitarnya. Jam 7.45pm barulah kami check-in di Tune Hotel.

p/s: nantikan entry seterusnya ok...hehehehe...






2 ulasan:

Nowwa Fitri berkata...

buat mcm kita eh..divide2 kan...

ain zuraini berkata...

hehehe sng skit nak citer..