Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 25 Februari 2011

Adoiiiiii!!

Salam semua,
Semalam busy skit sampai tak sempat nak update blog. Selalu kalau puasa saya tapau jek, so smlm saya masak sebab mr. hubby tak selera makan lauk kedai. Tu yg kelam kabut tak smpat nak berhapdate blog ni. Mase berbuka pun sempat makan lempeng susu + oat & nescafe suam jek. Lambat skit masak coz sumenye tak bersiang lg.

Emm, nak citer pasal kejadian semalam nie. Tengah dok concentrate masak sup sayur, den amik la sudu utk meraso (dh habit dr mula2 masak coz tkt tak sedap). Mula2 1 sudu, emm sedap. Lpstu 1 sudu lg, emm cukup rase semua okla ni siappp...Lpstu br berfikir sejenak...A.L.A.M.A.K....den poso la, pi raso buek apo. Sobar jela..huhuhu terus pi kumor2 tp 2 sudu kuah tu den dh selamat tolan..wahahaha...nasib baik den tak makan ikan bilis yg digoreng sebelum buek sambal tu. Selalunye makan secubit dua..kekeke...

Moral of the story: Len kali keno beringat ler..hehehe..

4 ulasan:

dd.hasnidar berkata...

hahah!
saya pun penah makan bilis garing dalam 3-4 ekor seblum buat sambal time bulan posa.memang dah habit la tu.kuikui

ain zuraini berkata...

hehehe garing2 sedap....ngee :-)

d_LA berkata...

hehe...nsb x abis semangkuk try..alamak, pose x gnti lg ni...ottokae, bile mau ganti ni???huhu...dulu best ganti pose ngan ros..lappy beliau rsk lg ek?rindu...krm slm muah2 ye kat beliau

ain zuraini berkata...

heheh selalu pun ain ganti dh sayup2..thn ni br start ganti awl..tak silap dia dh repair, tp dia blk kg der..sibuk...hehehe..