Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 26 Februari 2011

T.H.E. M.E.C.H.A.N.I.C

Salam semua,
Anda semua sihat?? Saya sihat Alhamdulillah..Hari ni seperti biasa hari utk saya berehat setelah 5 hari bekerja di opis..Emm, saya masak nasi grg simple, telur dadar & nescafe suam je utk lunch tadi..breakfast skip sudah.. ngee:-)..

Saya nak citer psl citer The Mechanic yg saya br tonton br2 ni. Seperti biase saya & hubby hanye menonton citer2 action thriller sahaje..Citer yg byk2 ckp ni kami bosan skit. Emm, pelakon best, jalan cerita ringkas & tidak memberatkan/menyesakkan fikiran, action mmg best & agk ganazzz (utk 18SG kan), skrip ade yg lawak bersahaja walaupun pelakon tak gelak tp penonton gelak..hehehe..so mmg puas hati la tonton citer ni bg yg minat citer2 action nih. Sebenarnye booking citer Drive Angry tp tgk sinopsis ade citer pasal hell la, satan la..tak suka ar citer2 camni walaupun tgk iklan ade byk aksi2 yg best..huhuhuhu..sape dah tgk??
Lepasni nak tgk citer ape plak yek?? Emmm, I'm no. 4 best tak??

p/s: Harini hubby ajk pi shpg. Emm nak beli ape ek?? jommmm....

< sumber: SINI >

<best tak?? sumber: SINI >

< menggediks sblm kuar umh nk tgk movie >

<dlm cinema tgh mkn sblm start citer.. hehehe baju haruss matching tau!! >

< posing sblm blk @ thai massage bwh escalator midvalley nih >

< kete kuning parking kat tiang kuning..hahahah >

 < as usual lunch simple, jgn marah arr dLA psl mkn lg..hehehe >


2 ulasan:

d_LA berkata...

ouh..xde pnggung rr nak lyn movie baru..huhu..sedih tol..eiii ada gmbr mknnn lg..mmg tgh lpr ni.huhu

ain zuraini berkata...

heheh takpe arr save duit..download jek..huhu den posa arini..