Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Khamis, 24 Februari 2011

Vending machines...

Plan: Esk puasa lg 1 hari utk minggu nie. Sahur lempeng susu+oat esk pagi? emm kalu tak MMM la..hehehe..

Salam semua...
Maaf skrg ni saya semakin lewat mengupdate blog..sedikit busy di rumah membuat rutin2 harian walaupun kdg2 tak masak...hehehe..

Emm, smlm dh upload gmbr pasal moto vending machine baru. Arini nak citer tentang fenomena vending machine nie. Para pekerje kilang terutamanye di tempat saya bekerja selalu bergantung kepada machines ini utk mendapatkan minuman mahupun makanan. Kami selalu menggunakan pd waktu pagi sblm memulakan kerja, minum pagi, rehat tengahari, minum petang @ selepas waktu kerja. Disebabkan lokasi ofis saya agak jauh dgn kantin/cafe, maka kebanyakan staf akn bergantung kepada machines ini jika tidak membawa bekalan @ malas nak menapak ke kantin, termasuk la saya. (agak jauh huhuhu)

Sebelum ini hanya tinggal machine air pns & sejuk sahaja. Br minggu ni sampai machine utk makanan. Semua org teruja & mahu mencuba kebanyakan makanan di dlm machine tu. Saya telah perhatikan burger & hot dog begitu laris kerana setiap kali diisi mmg abis licin. Fuhh masyukk bisnes vending machine nih. Saya blm berkesempatan utk mencuba kerana saya pose straight dr hari Selasa sampai la esk insyaAllah.

p/s: kalau makan fast food hari2 pun tak bgs utk kesihatan. :-)

<antara mknn yg ada: berger, hotdog, roti, kek, kuih, bahulu>

< makanan berbuka arini: saya hanye masak nasi & lempeng susu+oat, yg lain tapau>

2 ulasan:

d_LA berkata...

dla nmpk tomyam di situ..bestnye..hehe..

canggih rrr tmpt dia ada vending machine..

ain zuraini berkata...

hehehe ye tomyam seafood di situ..
haha canggih la sgt..