Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Rabu, 2 Februari 2011

In holiday mood...

Salam semua..
Arini masih bekerja @ sudah bercuti?
Saya sudah mula bercuti arini, tetapi sebenarnye dari hari Isnin sudah tidak ke tempat kerja..
Emm, takpela, mudah2an selepas cuti ini saya dapat memulakan tugasan dgn fresh mind & health..

Anyway, cuti panjang begini kawan2 semua pegi ke mana? Saya & family akan ke Kuantan pd esok hari.
Di samping cuti-cuti Malaysia, saya ingin membawa family saya berjumpe dengan family mertua saya di sana nanti. Mudah2an perjumpaan ini dpt mengeratkan tali persaudaraan di antara satu sama lain.

Setiap tahun wajib bg saya utk membawa family pergi cuti2 Malaysia. Pada mase itulah kami dpt melakukan aktiviti bersama2 sambil merehatkan minda..semoga percutian kali ini berjalan lancar & menceriakan. Enjoy!!

p/s: Beg pakaian blm kemas lagi, kain baju blm abis lipat lagi, tp sibuk berfb & berblog dr pagi..hehehehe..


< pegi sini dulu > sumber: http://www.bgrc.com.my/


< stay kat sini > sumber: http://aflahomestay.blogspot.com/




< jalan2 sini juga > sumber: http://www.google.com/

< woitt jumpe gmbr kedai kakak ipar saya puloks > sumber: http://nojj.blogspot.com/2010/08/keropok-berbagai-jenis-keropok-boleh.html




 



3 ulasan:

Farhan Zulhusmi berkata...

insyaallah...semoga allah permudahkan segalanya...amin...
bestnya bersiar2 melawat malaysia...hehehe

d_LA berkata...

hp holiday dear..tingat ms pegi bukit gambang aritu..mmg syiok sgt2..ana ikan bakar petai tu mmg pemes kan kedai tu..

ain zuraini berkata...

farhan: tq singgah..mmg beh cuti2 malaysia ni..tiap2 thn wajib...actually tu je yg mampu support family..kekeke
d_la: tq. hehehe pi dgn best friend kan??
emm, tak best sgtla masakan dia..maybe femes sgt, org ramai..huhu sedap lg kat umbai..