Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 1 Februari 2011

Menerima ketentuan-Nya....

Salam semua..
hari ini lambat skit saya meng"update" blog ini...sibuk skit dr pagi..

Pagi tadi saya ditemani hubby & adik ke PPUKM utk amik darah & temujanji dgn doktor. Setelah amik darah, nurse ckp kena tunggu 2 jam utk tau result & lps itu doktor check & review result. So hubby terpakse ke ofis dulu utk menyiapkan beberape kerje penting. Tinggal la saya & adik dgn penuh debar.
Dan setelah 2 jam menunggu result sambil berchit chat & tengok gelagat ibu2 mengandung, akhirnye nama saya dipanggil oleh doktor. Selepas penerangan doktor, saya diperiksa skali lagi utk kepastian.
Sah, kandungan saya sudah tiada lagi. Ianya telah gugur sepenuhnye & doktor inform tak perlu buat D&C.

Saya menerima keputusan itu dgn redha & sudah bersedia dr awl lg dgn segala kemungkinan. Mungkin masih belum rezeki saya. Takpela, yg penting saya jgn pts asa. Terima kasih di atas support keluarga & rakan2. Sedikit sebanyak membantu saya meneruskan kehidupan seterusnye. Gagal sekali bukan bererti gagal selamanye. Huhuhu tetapi lupe pula nak tanye sebab musababnye dr segi klinikal. Takpela, next time kena bersedia lbh awl sbb sudah ade kes..

p/s: Lagi 2 hari kami akan ke Kuantan utk fmly holiday. Semoga percutian ini dpt menceriakan saya & keluarga. Jom jalan2.... :-)

< dgn adk saya smntara menunggu result >


5 ulasan:

Arissa Aqilah berkata...

sabar ok.saya ade miscarriage masa 9weeks (sebelum dpt bb no 2, ade dalam one of my entry.sebulan lepas tu conceive, mmg cepat sebab time tu uterus subur.ade la tu rezeki nanti.

dd.hasnidar berkata...

ala kak ain.kuat semangat okeh!

d_LA berkata...

takziah sis..InsyaAllah nt ade rezeki lain...hope percutian tu dpt kembalikan mood taw..hp holiday dear..

zirconia berkata...

sabar ye. belum ada rezeki. tetiba glamer ai kat sini :D

ain zuraini berkata...

aishah: thanks.nnt saya bace entry tu yek.mudah2an lps ni adela rezeki utk kami.

dd: yup, tgh kuatkan smgt la ni. thanks yek.

d_la: tq. emm, yela mudah2an holiday ni menenangkan & menceriakan...

zz: yela, blm lg la tue. hehehehe kasi glamour skit..