Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Ahad, 30 Januari 2011

Watching movie & IT Fair..

Salam semua...
Sihat?? Saya kurang sihat arini..huhuhu turun naik klinik & hospital hopefully semuanye ok yek..
Selasa nnt kena pegi hospital lagi sekali utk pengesahan..kite tinggalkan citer ni dulu yek..

Ok, semalam saya sudah cakap nak cerita tentang citer Shaolin kan..
kitorang masuk lewat 10minit camtu dr waktu tayangan, ingatkan belum start, skali sudah start daa...dh budget mesti panjang citer ni...takpe, layan jela...selalunye awl2 ni biase2 jek..
emm, cerita ni agak serius & penuh dgn aksi2 kungfu yg menarik....I loike!! tetapi diselitkan juga dgn lawak2 komedi oleh Jackie Chan yg menambahkan rase dlm cerita ni... (coz pelakon lain sume watak serius!!)

Emm, Andy Lau mula2 jd jahat yg takde perasaan, lpstu jadi sami la plak...hehehehe selanjutnye kena pi tgk sendiri la yek...tp citer ni mmg best jika anda minat dgn citer2 kungfu nie...

p/s: yeay Kelantan mng 2-0 dgn Selangor. Tapi hati ini masih berdebar nak menunggu hari Selasa nnt. Hopefully sumenye ok yek kawan2...doakan saya.....aminnnnn...

RM13 tuh, terkojut den...


smpat grabbed ini kat IT Fair Mid Valley!!

4 ulasan:

d_LA berkata...

mcm best je cite tu..
pstt..yeay klate menang..hehe

ain zuraini berkata...

mmg best cume lame la citer tue..hehe.
emm, permulaan yg baik bg pasukan kelate utk thn 2011 yek..hehehe..

zirconia berkata...

amboi dah siap beli external nampak :P

ain zuraini berkata...

hehehe dh lame nk beli...