Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Khamis, 3 Mac 2011

Belajar...belajar...

Salam semua....
Pagi yg indah lg dingin ni mmg best kalu dpt sambung tido lg...hahahaha...sbr jela... Tp apakan daya kewajipan harus dilaksanakan...cis, poyo jek...

Emm, nak citer psl belajar ni dh alang2 saya tgh amik course online e-learning pagi ni. Tp ni kerja la..hehehe.. Emm, ramai kawan2 universiti, sekolah & ofis yg sdg, telah & akan sambung master degree. Ade yg tgh study PHD skrg ni tau...Jelesnye....Saya pun mcm teringin tp buat mase sekarang belum difikirkan lg.... ntah bile la tuh!!  Mase cam adela, tp bajet yg tarakk..hahahaha...rajin pun tak brp nak ade. Mase belajar degree dulu pun byk MMM dr RRR nih..nasib baik lulus kepujian daa...ish ish ish....

Mungkin suatu mase nanti akan terbuka hati saya utk menyambung pelajaran ke peringkat seterusnye mane lah tau kan..

p/s: Adik2 yg tengah belajar tu jgn malas2 yek...ehehehe tetibe nak nasihat adik2 lak..hahaha...


< My familia semasa konvokeyen adik, dh ngajar pun skrg ni >


4 ulasan:

zirconia berkata...

haruslah letak gambar aku kan. hahahaha.

ain zuraini berkata...

ahahah aku msk gmbr yg ade kat kmptr ofis jek...ehehehe

d_LA berkata...

dulu smgt gak skang x dah kot..kalo blaja benda lain oke kot..blaja bhsa jepun ke, korea ke..hehe

ain zuraini berkata...

hehehe ok gak tu dLa..ain dh belajar bhsa jpn (basic je), nak kena belajar bhsa korea dgn dLa lak ni..ehehehe