Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 1 Mac 2011

HAPPY BIRTHDAY A.B.A.H...

Salam semua...
Sorry lame tak update blog. Busy skit..Ingatkan semalam nak update blog tp kena cut lak bb line nih. Guna e-billing ni susah gak tak tau total brp & due bile. Lps call operator semalam br la tau sume. Sbr jela.. So pagi2 ni dh byr guna maybank2u. huhuhu...mlm ni leh la online blk. Penat den pi subcribe daily broadband kat hp mlm td psl nak wat online payment tp lembab la plak..huhu rugi RM5 ni...

Emm, arini hari special utk abah saya. Genap 58 thn usia abah saya. Pagi2 lg saya dh called wish happy birthday. Dia senyum ketawa. Kami dh beli hadiah utk abh ahad lepas sewaktu jln2 di Sogo. Nasib baik ade sale, so dpt la beli 3 benda utk abh..ngee :-) So, hjg minggu ni br la bg hadiah tp mkn2 blm diatur lg..

p/s: Tarikh ni juga merupakan hari pertunangan saya & incik hubby iaitu pada 01.03.08..hehehe..

< hehehe adik I tumpang glamor di situ bersama abh >

4 ulasan:

d_LA berkata...

hp bday to ur abah^^

ain zuraini berkata...

hehehe tq dLA..

zirconia berkata...

aku lagi kat situ. huhu. abah yg kol aku masa bday dia. aku lupa februari ada 28 hari je. huhuhu

ain zuraini berkata...

zz: hahaha sbr jela...sibuk sgt semenjak menjadi cikgi ni yek..ekekek