Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Ahad, 8 Mei 2011

GERAMMMMM!!

Salam semua...

Nak update laju2 nie..eheheheh..Semalam saya pegi tengok wayang citer Fast & Furious 5. Memang sangat puas hati..Terbaeekkk..tidak menghampakan..hehehe..yang bengang nye dalam panggung wayang tu ade la 2 ekor mamat ni dok sebelah saya dari mula duduk sampai abis citer asyik bersembang je dengan kawan dia pasal jalan cerita tu..eiiii geram saya nak sound tapi hubby tak bagi. Tu pun saya sempat gak cakap general "eeeiii asyik bersembang jek!" tak tau la dia dengar atau tak tapi asyik sembang jek..mengganggu konsentrasi betul la. Ikutkan hati memang saya nak sound direct jek...GERAAAAMMM!! Kalau dah tengok pon dok diam2 jelah layan citer, ni dok cerita itu ini & kawan dia yang bong*k tu pun dok bertanya lagi lah sedap dia bercerita...Kalau saya sound diaorang tu apa korang rase?? Saya geram nak cakap "nak bersembang pi kedai kopi lah"...wuaa wuaaa kalu saya dengan adik ke kawan ke memang den dah sound laaaaa....GRRRR!!

Saya sempat grab kasut santai 1 sebelum jusco tutup semalam. ahahahaa suka2!! Lame dah nak cari kasut santai. Pastu nak beli kasut kulit 1 takde stok la plak, tinggal display jek. Kena cari kat tempat lain ni..

p/s: Yeay semalam dah berjaya booking hotel untuk holiday next month!! Alhamdulillah...

<memang terbaekkk!!>

<MCD :-) >

<cak!!>

<gedik santai wahahahaha>

<mahal gilossss>

<yeay!!>

<will stay in Spore :-) >

3 ulasan:

d_LA berkata...

wat i rasa nak kawen je tgk ain ngan encek hubby neh asek kuar dating..grrrr

dd.hasnidar berkata...

haishhh..nak gi spore ke?
ala jeles.jeles.jelessss.

ain zuraini berkata...

dla: hari2 yelah hari dating saya..wahahaha..
dd: yup, sile jeles...ehehehe..shopping time!! jom2!!