Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Selasa, 15 Februari 2011

Ingatkan nak cuti masak....

Salam semua...
Apa anda buat di hari cuti ni? Saya tak buat ape2 pun sgt...Pagi sampai kul 2pm lepak di rumah sambil bermain fb..Lps hubby balik, kami keluar lunch @ Nasi ayam kampung Hj. Hasan. Selesai makan, kami ke stesen minyak Shell untuk refill minyak & top-up touch n go. Lepastu terus ke kedai kek & roti utk tapau roti sblm meneruskan perjalanan ke rumah parents.

Sampai rumah parents, mama & adik je ade..Abah keluar sebentar...Emm, borak2 jap sambil makan tauhu sumbat & keropok yg mama sediakan, kami meminta izin utk pulang ke rumah. Hajat di hati nak melawat zahir, tapi dia sibuk dgn sambutan maulidur rasul pula. So terus pulang berehat di rumah. Ingatkan hari cuti, nak cuti masak, tetibe mood masak dtg pula. Lagipun berniat utk pose esk. So masak jela. Lauk ringkas2 je pun, sambal sardin & telur masak kicap..hehehehe jadila...jimat $$$$...

p/s: Emm, byk hari gak kena ganti pose ni, so nak start dr sekarang...hehehehe...chayo2..Esk kena briefing new members plak, harap tak kering tekak..hehehehe..

< breakfast ringkas aje..>

< lauk2 simple..heheh..>


<kesayangan saya>

< hehehe tgh tunggu isya' ni>

<kusyuknye main fb & berblog, ish3x..>

<oppsssss>



2 ulasan:

d_LA berkata...

fuhhh..jrg ni org amik pic pakai kain smayang..hehe

ain zuraini berkata...

ekekek test webcam laptop ni..kuang3x..