Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Rabu, 16 Februari 2011

Obersea trip...ermmm leh caya ke??

Salam semua...
Anda semua sihat?? Keje tak arini?
Saya keje arini. Pepagi lagi dah kelam kabut update new member training schedule & slides. Kelam kabut buat Isnin lepas, lepastu pg ni lak bos br review. Mane tak kelam kabutnye..hehe..Emm, setengah jam je saya membebel, lame2 nnt buhsan lak kan..

So, arini saya nak citer pasal obersea trip plan saya April nnt. Saya, hubby, mama, abah, adik & kawan dia akan ke Korea. d_LA sila jeles hokeh. Disebabkan pakej yg agak menarik & murah, maka kami bersetuju utk menyertai pakej ini. Tapi, disebabkan pakej ini agak murah & berbaloi2, maka timbul la perasaan takut di kalangan kami. Yelah, sekarangkan byk kes2 penipuan pasal travel nie. Even dlm paper arini pun ade lg kes2 ni..huhuhu...Manelah tau nak terkena. Nauzubillah....Adik sudah berjumpa dgn agent tour tersebut, tapi untuk mengesahkan, kami perlu check sampai ler ke M** (she claimed got the offer from them). So saya tengah menunggu keputusan hasil soal siasat (cam agent CSI lak) oleh kawan adik saya tuh. Kena bank-in half price package by 17th, tp arini dh 16th, so camne tuh?? huhuhu...Hopefully this is the real one la. Mmg teringin sangat2 nak ke sana tambah2 bulan April nnt musim bunga. Tgk dr gambar kawan yg bekerja di sana mmg cantik, menarik & tertarik la...

p/s: Byk lg tempat2 dlm Malaysia yg belum pi nih. Bile la nakpi agaknye yek?? Emmmm....


<ish3x lawonye Gyeongbokgung Palace > sumber: SINI




9 ulasan:

Fariross berkata...

Bagus beringat sebelum terkena...
Siasat!!!

ain berkata...

huhuhu siasatan dh selesai. Maklum balas positif. Doakan mudah2an tidak ditipu yek...aminnn..

Arissa Aqilah berkata...

seronot nye nk g korea...insyaallah dapat baby made in Korea bila balik Msia :p

:: wawahudA :: berkata...

wauwiii...g korea..

anaseyo.....

ain zuraini berkata...

Aishah: mudah2an yek...musim bunga sambil berbunga2 la...

wawa: alamak kena belajar loghat korea lak lpsnie. Suka tgk citer korea jek, ckp tak pandai..ngee:-)

d_LA berkata...

hahhhhhhh???? mane aci...kene bawak dla ni camni...tidakkkkkk!!!!nak ikottttt ain gakkkk....pelis!

ain zuraini berkata...

dla: ekekeke tunggu testimoni ain dulu yek coz booking telah ditutup..ekekeke...nnt ain tulis testimoni yek..leh check kat sini juga: http://pelanconganmurah.blogspot.com/

Fariross berkata...

hahaha... dla tok leh g, kang tak mbuh balik... parah der...

ain zuraini berkata...

btl gak tu mama hafiy..hehehe