Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Rabu, 30 Mac 2011

FB status & wall...

Salam semua...
Arini malas nak cakap banyak. Nak cerita pasal status & wall kat FB nih. Baru-baru ni saya hangin satu badan pasal orang komen gambar makanan kat wall yang saya upload. So what, that's my wall, suka hati la nak upload pape kan. Kalau rase tak suka tu terus ignore, remove @ hide je entry tu. Kalau tak puas hati lagi remove diri sendiri dari friend list kan, lagi senang. Selalunye saya like je entry, wall @ status kawan-kawan saya, kadang2 komen juga tapi yang pengomen pasal wall saya tu not even my friend list. yappedaaa MENYIBOKKK JEK!!

p/s: Lepas ni kena upload gambar makanan banyak2 lagi bak kata Fariross. ehehehehe biar sampai teringin nak makan.. hahahahaha...


< me @ MIL's shop. Plan to go this weekend >

7 ulasan:

Fariross berkata...

hahaha... tak habis lagi isu nih...

dd.hasnidar berkata...

oo.ok.patut la entry seblum ni kedengaran agak moody.hehe.

abaikan je cik anon tu.jeles.

ain zuraini berkata...

fariross: ahahahaha lame skit tertusuk di kalbu..

dd: ehehehe entry lps geram...wuaa wuaaa

d_LA berkata...

Facebook tu ape???hehe..blogging je..jauh lg best dr FB tu

ain zuraini berkata...

hahahaha ye ke blogging ni best?? kuang3x..

dd.hasnidar berkata...

betul kak ain.saya prefer blogging dari facebooking.

ain zuraini berkata...

hahaha yela, kdg2 bosan gak fb tuh...huhuhu