Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Jumaat, 1 April 2011

Bayor jangan tak bayor..

Salam semua....
Tengah lunch @ sudah makan lunch ke?? Saya belum lagi ni, tengah tunggu lunch sponsor lepas solat Jumaat nanti. Murah rezeki arini ade orang sponsor makan..jimat duit..ehehehe...

Emm, kawan-kawan yang dah bekerjaya tu dah hantar/ buat e-filing income tax ke?? Tarikh tutup 30-Apr-2011. Saya pun tengah terkejar-kejar compile semua maklumat, surat-surat, resit-resit yang boleh digunapakai semasa nak submit nanti..ehehehehe..Sesape nak buat e-filing boleh pegi ke sini yek: LHDN

So, jangan lupa ya kawan-kawan. Adios...entry pendek gile tak tau nak citer ape..ekekeke...

p/s: Perutku tengah berkeroncong ni...alahai nasi...di mana ko nasi!!





3 ulasan:

d_LA berkata...

bayar jgn x bayar...
makan jgn x makan...

Fariross berkata...

kalau laa tiap minggu ade org spons kan best, hahaha... ainnnnnnnnnnn bila nak spons... wakakaka...

ain zuraini berkata...

fariross: ahahaha tunggu den naik @ blah la..wakaakakaka

dla: ye, 2-2 tu wajib buat yek..ekekeke