Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Khamis, 31 Mac 2011

S.A.M.S.E.N.G. J.A.L.A.N.A.N...

Salam semua..
Fuhh, arini kena dengar briefing pasal new appraisal system. Dah tak lame nak kena isi nie..adoiii...Mesti pening nak memikir ape nak tulis nanti..ekekeke...

Nak citer pasal kejadian petang semalam ni. Semalam waktu saya balik keje, macam biasela kereta banyak & kat jalan naik bukit simpang Summit USJ menghala ke Jalan Kewajipan <dari arah Shah Alam melalui KESAS> tu panjang plak kereta tengah beratur jem. Huhu saya dengan sopannye ikut jelah lane yang betul (kadang2 potong line gak!! Heheh). Ramai juga yang potong line semalam tapi saya tak endahkan pun coz bukan potong depan saya (saya ikut kereta depan rapat2 tak nak bagi can orang potong la). Sekali tu ade satu van syarikat colour putih nie (pemandu lelaki melayu dalam lewat 30-an kot) himpit kereta saya seboleh-bolehnya nak masuk depan kereta saya sampai terlanggar side mirror sebelah kanan. Saya terus HANGAT hati la coz orang lain pun penat beratur tempuh jem, dah la kite pun nak cepat suka-suka hati je nak potong jalan kite (ehehehehe semalam takde mood skit nak bermurah hati). Tambah dia langgar side mirror den tu lagi hangatle hati yang tengah hangat nih!! Den pun terus vroom..vroomm..tekan minyak himpit tak bagi masuk depan den. hahahahah kalu tibe time menggila ni memang dasat tak hingat la..Akhirnya van tu mengalah & masuk belakang kete den..ehehehe den terus menyusup laju tak hingat..huhuhu...

Emm, tetibe arini plak ade orang buat den bengang ni. Telefon bagitau nak tumpang balik keje nanti, sekali den tunggu luar pagar tak muncul-muncul. Lepas 10 minit den pegi tanye pak guard yang cakap kat den sipolan ni nak tumpang. Rupa-rupanya dia dah blah naik kete lain. HANGAT hati lagik!!!! Penat den tunggu 10 minit tu lame gak arr...Kalu den terus laju tu dah masuk KESAS dah. Den tak dongar lak si pak guard ni cakap dia dah naik kete lain, den dongar dia cume sebut dia nak tumpang kan?? Adoooiiii informer pun weng la...maklumat tak tepat, den jadi mangsa. Last-last den berdesup tak hingat la...grrrrrr....

p/s: hahahaha hubby den dah tak bagi tumpangkan orang dah. Nasib ekau la yek!! Sorry naik lori dahh... huhuhuhu...



grrrr!!
sumber: SINI




4 ulasan:

d_LA berkata...

eh, jln kewajipan tu pemes btl kan, salu masuk lam radio..hehe..bila dua kali hangat maka jadilah hangat-hangat..rilex oke, jgn mrh2 nt high pressure..

ain zuraini berkata...

heheh femes jln selalu jem..huhuhu tuela pasal tak bgs utk kesihatan..ekekeke

Fariross berkata...

esok bawak roti... wakkakaka...

ain zuraini berkata...

wakakaka bw roti baling kat kete yg ptg2 line tu..ekekeke