Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Khamis, 24 Mac 2011

HAPPY BIRTHDAY SAYANG...

Salam semua.....
Dah sarapan?? Saya tengah makan kuih sambil menaip nie..ehehehehe...Hari ni kami sume dapat kupon makan RM3 lagi. Seperti hari Isnin lepas, hari ni saya pegi lunch kat kantin kilang lagi. Harap-harap lauk arini lebih memuaskan..huhuhuh...

Hari ini merupakan hari lahir hubby ku sayang. HAPPY BIRTHDAY SAYANG. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & berbahagia selalu hendaknye. Jangan tinggal solat yek!! ceh, macam-macam plak saya wish di sini..ehehehe..Saya tak wish dia secara direct @ call @ sms pun lagi. Cume hantar surprise ke ofis dia je. Nak tengok reaksi dia macam mana. Nanti saya update di blog yek. Tengahari @ petang baru sampai rasenye..tengoklah nanti...

p/s: Sape sambut besday arini angkat tangan!! ekekeke :-) hepi besday....



< jeng jeng jeng...cam tak surprise la plak!! :-) >
sumber: SINI la mane lg!!


2 ulasan:

d_LA berkata...

hp birthday to ur lebly hubby..cedapnye kek secret recipe..nom nom

ain zuraini berkata...

ehehehe tq dLa...cedap2 tp kite pun tak dpt mkn..ekeke