Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Sabtu, 26 Mac 2011

Dinner @ Chilli's Empire Gallery..

Salam semua...
Selamat pagi. Wow, di pagi Sabtu ni cargas plak saya bangun pagi, mandi & buat sarapan pagi. Selalunye bangun solat terus zazzzzz semula...ekekekeke...Satu perubahan untuk saya. ehehehe..Tapi tak sempat buat sarapan untuk hubby pun, pukul 6 lebih dia dah pegi keje..ehehehe...

Emm, arini saya nak buat review pasal dinner group saya semalam di Chilli's Empire Gallery. Actually 1st time saya pegi ke sana & 1st time juga makan di Chilli's. Dalam pukul 6.00pm kami sudah tiba di sana dari ofis di Shah Alam. Ingatkan tak ramai orang, tapi cari parking kosong punye la susah. Penuh rupenye. huhuhu hampir 10-15 minit gakla cari parking. Akhirnya dapat juga, tapi di hujung donia..ekeke tapi dekat gak la dengan entrance rupenya. Selepas jumpa dengan salah seorang rakan lain di eskalator, kami pun terus menuju ke restoran yang dimaksudkan. Setibanye kami di sana, sudah ade 2 orang rakan lain menunggu di depan, tapi kami belum boleh terus duduk kerana belum cukup korum. Polisi Chilli's hanya boleh ke meja apabila cukup korum ye kawan-kawan. Tapi disebabkan kami sudah berlima dari tujuh (sorang tak dapat datang) dapat gakle duduk di meja. Kami pun apa lagi bergediks dulu la sebelum order coz orang yang sponsor belum sampai. kekeke..Sempat juga la bertanya pasal cadangan meal yang menarik & enak dari staff-staff di situ. Kami semua order juices coz boleh refill (konon2 nak refill banyak kali la..eheheh) kecuali my bos & sorang lagi team mate minum warm water & ice lemon tea (feberet gak nie!!).

Setelah order dibuat, kami pun berchit-chat sambil menunggu hidangan. fuhh, terkejut tengok makanan masing-masing coz kami semua order sorang 1 set main course, ditambah pula dengan appetizer yang rangup & enak. Kenyang sampai semua orang pun tak dapat abiskan sampai licin. hehehehe takpe2, next time kite order main course skit je leh tambah dessert. Semalam kami semua tak order dessert sebab semua orang pun sudah full. Air pun tak refill. huhuhuhu rugi2..ehehehe..Overall food ade yang sedap, ade yang kureng. So next time kena try lain pula.

p/s: Thank you boss. Next time treat us free dinner lagi yek!! Enjoy picca's using my new hp. Emm, gambar yang gegar2 tu tanya Fariross yek. Nape ntah dia shaking nie..ekekeke lapor kot...


< snap dulu sebelum terlupo parking di mano yek! >

< chak!! me & Fariross >

< Ler kami lagi >

< sume stail dicadang oleh Fariross yek! ehehehe >

< kasut baru kami yang tak berapa nak baru yek..ekeke >

< summary of food >

< gedikss time >

< my group mates >

3 ulasan:

Fariross berkata...

rase kenyang ganbar jea... huhu... makan tak puas... kan?? nie laa dinner paling sikit jea makan... wakakaka...

d_LA berkata...

chittttt....jeles makcik ni tgk !!! grrrr....

ain zuraini berkata...

Fariross: hahaha kenyang yg sementara..kekeke..

dLa: kuang3x...