Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

klik sini..

Isnin, 21 Mac 2011

Menang, Delayed & Advance??

Salam semua....
Dah makan?? Pergghh arini saya pecah rekod makan dia kafe kilang sebab dapat kupon makan RM3 arini. Sudah sekian lama tak ke kafe. Maklumlah kena abiskan hari ni juga. So, pergi jela. Sekali sekala melawat kilang. Ekeke..

Emm, ape kena dengan tajuk tu yek?? Hehehe saje je nak cerita pasal semalam. Pagi semalam hubby saya ade Kejohanan Futsal Tertutup Poslaju Cheras. Yeay, pasukan hubby Otai FC telah menjadi juara. Walaupun team member 2-3 orang agak berusia (termasukla hubby saya, ngaku plak!!) namun semangat kesukanan yang tinggi membolehkan pasukan mereka menang. Saya tumpang gembira walaupun tak pegi support diorang kat gelanggang. Ehehehe..So, selesai entry menang.

Manakala untuk "Delayed" & "Advance", emm saje je nak kepochi kat sini skit. Akhirnya saya & hubby telah berjaya memiliki gajet baru iaitu hp baru..ahahahaha..."Delayed" untuk hadiah besday saya yang tertangguh hujung tahun lepas manakala "Advance" pula untuk hadiah besday hubby yang akan menjelang tak berapa lama lg!! Kira sama-sama adil la yek masing-masing dapat walaupun model tak sama tapi lebih kurang serupa spesifikasi nya.. Ngee :-)

Anyway, kami masih baru & tak berapa arif tentang penggunaannya lagi, tapi akan kami explore perlahan-lahan yek!! Nantikan review tentang itu sedikit masa lagi..ehehehe..

p/s: Agak-agak jakun juga la guna touch screen ni yek. Harap maafkan..kuang3x...

< C7 for mr. hubby >

< C6-01 for me!! ngee :-) >

Sumber: SINI



4 ulasan:

Fariross berkata...

Wah hot giler... :-)

zirconia berkata...

ffuhyoo dah ade henpon baru leh pinjam..lalalalala

sabrina berkata...

aku pun guna c7...best tu...heheheh

ain zuraini berkata...

fariross: hahaha bukan hot gile tp blurr daa..ekekeke..

zirconia: haha adik & abh dh godek2 smlm..

sab: oh ye ke?? jgn lupe share tips yek!! saya budak br belajar..huhuhu..